Фондация „И” представя новия си обновен сайт

9 декември 2019

 

Фондация „И” има удоволствието да представи новия си обновен сайт.

 

На него може да намерите информация за фондацията и за дейностите и проектите, които осъществява в подкрепа на хората, живеещи с ХИВ в България.

 

Обновеният сайт е с изцяло практическа насоченост, като в раздела „Ако си ХИВ-позитивен” сме поместили подробно описание на административната организация на медицинското обслужване на пациентите с ХИВ у нас, като в последователен ред е описан целият път на пациента от потвърждаване на диагнозата до започване на антиретровирусно лечение и реда за неговото проследяване.

 

Разработили сме и раздел „Важно е да знаеш”, където на достъпен език е поднесена информация относно най-важните аспекти, свързани с живота с ХИВ и лечението на ХИВ, съобразено с условията в България, като сме подбрали и полезни информационни материали.

 

В секцията „Новини” ще ви информираме своевременно за всички инициативи на фондация „И” и нейните партньори, както и за важните световни новости в областта на ХИВ и за случващото се у нас. Абонирайте се да получавате известие на имейла си при публикуване на новина.

 

Facebook страницата ни също е обновена. Споделете това с приятел!

 

Благодарим ви за интереса и подкрепата на нашата кауза.
От екипа на фондация „И”